sunnuntai 16. elokuuta 2020

Flattimestaruus 2020

Hyvin meni, mutta menkööt. Hieno edustus oli meillä tänä vuonna ja mainittava heti filureiden saama flattimestaruuden paras kasvattaja palkinto, joka on tietenkin meidän kasvattien ihanien koiranomistajien ansiota! Palkinto kuuluu meille kaikille, eli juuri sille meidän "tiimille", joka kouluttaa ja käy rodunomaisissa kokeissa koiriensa kanssa. Upeasti tehty tänäkin vuonna!

Itse koitokset alkoivat jo viikko sitten kisällissäja jatkuivat viime viikonloppuna juniorimestaruudella ja flattimestaruudella. Filureita kisälliin osallistui kaksi. Meidän junnunt oli juniorimestaruuteen vielä liian nuoria, mutta varsinaisessa mestaruudessa starttasi 5 filuria, joiden karsintakokeen palkinnot alla. Hieman mustana hevosena Minttu 9,5v nappasi ensimmäisen VOI1:sen ja pääsi finaaliin, jossa sijoitus oli lopulta neljäs finaalitehtävänä olleen 4.rastin kolmosmarkkeerauksen vaatiessa ohjausta sitten muita enemmän. Kaikki tiput kuitenkin tallessa, mitä noutamaan viikonloppuna Minttu laitettiin. Suoritus oli lauantaina ja sunnuntaina vallan ilahduttava meidän seniorilla ja jopa sydäntä läikyttelevä ilo oli olla Mintun ohjaksissa. 

Filurin Fame VOI1, näyttelyosuuden 5. ja finaalin 4. Kokonaissijoitus 4. Piccoliinan pytty, finaalin vanhin koira ja Taavin tuoppi finaalin paras haku.

Filurin Tarina VOI2 ->finaaliin

Filurin Torojolli VOI3

Filurin Magpie VOI0

Filurin Myrtle AVO3

Filurin Kuura ALO2

Filurin Mayfly ALO3

Muita meidän starttaajia oli Migi ( Mingus Umbra Fida), Ore (Actualis Sweet Oreo), Marttina (Susedalens Pull The Trigger) ja Kaapu (Zebulons Ramjamm Inn). Kaapu osallistui juniorimestaruuteen, mutta tarvitsee vielä kypsymistä lisää, Migille voittajasta VOI2. Ore sai hienosti ALO2 kisällissä  ja Martina oli mestaruudessa, jossa näyttelyosuuden 4. ja kokeesta AVO3.

Aikaisempia hienoja tuloksia tältä tämän vuoden lyhyeltä nome-kaudelta on Rinan VOI1 ja piirinmestaruuden voitto ja Oren ALO1:nen. 

Nyt vain uusia koitoksia kohden!


Ei kommentteja: