tiistai 1. marraskuuta 2011

Käyttelykaudesta näyttelykauteen

Jos jollakulla on pentukuumetta (täällä sitä ei onneksi ole niin maan yhtään) niin kohta on meidän pojan mummulassa pentusia, joita voi sitten käydä kuolaamassa. Tekaisin heillekin oman blogin, kun tuo kotisivujen päivittäminen on turkasen työlästä, kun on just se läppäri rikki missä ne on. Eli jos joku ihmettelee, niin siitä siis johtuu, että sivut ei vaan millään päivity (teen asialle jotain jossain tulevaisuudessa). Meillä siis ei ole pentusia kuin sitten joskus sitten ensi vuonna flattejä toivottavasti. (Ja ehkä mäykkyjäkin jonain vuonna vielä, muttei nytte)...

Onhan meillä touhua näiden omien pentujenkin kanssa riittänyt! Vaikka pikkumäykytkin ovat jo melko isoja. Kettuun on käyty tutustumassa oululaisten kanssa ja treffailtu muutenkin sillon tällön. Rokka oli Pudasjärvellä käynyt mätsärissäkin ja punaisen nauhan oli saanut. Ruusukin vieraili trimmauksen merkeissä ja hieno neitokainen oli.

Poliisikoira-Vallua on tavattu valokuvauksen merkeissä ja olihan se Vallu ihan äitinsä näköinen! Muutenkin kivan oloinen koira. Saman pentueen Iitoilta kuuluu hyviä metsästysuutisia tämän tästä. Pojista Jippo on käynyt parissa TOKO-kokeessa kakkosen ja ykkösen verran ja NOME:ssakin, mutta siitä ei tulosta ollut tullut.

Vallu (F.Veli-Ventti)

Täällä meillä valmistaudutaan jo tulevaan näyttelykauteen (juujuu!). Eli tarkoituksenamme on pakata muutama koira mukaan ja Kajaanin tamminäyttelyyn... Elvytetään siis vanhaa perinnettä ja viedään tällä kertaa joku omakin koira. Toisaalla metsästyskausi jatkuu. Lunta odotellaan, että päästäis kunnolla kettujahtiin.

Ei kommentteja: