maanantai 5. joulukuuta 2011

Tehoviikonloppu

Mennä lauantaina juostiin urakalla ympyrää. Mukana menossa omien hurtuukien lisäksi Sirkku, Messi, Helmi ja Vilma. Ekaa kertaa siis mäykyt ja flatit yhteisreeneissä! Helmihän on jo vanha konkari, mutta jospas muille tarttui jokin neuvon tapainen hihaan. Anne (kennel Annstar) oli apuna ja siitä kiitos hänelle. Totuushan on että juostessa tulee lämmin ja vielä kun saa nauttia lämpimästä koulutustilasta niin kyllä kelpaa. Otamme vielä uusiksi! 

Samaisella reissulla muistui mieleen miksei Viivin kanssa sitä agibilityä enempää harrastettu. Jalat menee rouvalla aivojen edellä ja kaukana takana tulee ohjaaja... Että sellaista muistin virkistystä.

Sunnuntaina sitten suunnattiin Sirkun kanssa kahden LUT-harjoituksiin ja kivasti Sirkku ketulle suutahti. Toivottavasti suuntaus säilyy samanlaisena! Myös Rokka oli harjoituksissa, mutta ei ollut vielä kypsä syttymään. Monesti ne pojat vaatii enemmän aikaa, mutta onpahan mietintämyssyssä Rokallakin. Pennuthan ovat vasta 7kk! 

Vielä tälle vuodelle ehditään... tulossa vielä ainakin yhdet nome-treenit ja pikkujoulut näto-treenien ohessa, sekä  luulenpa että kinkkua sulatellaan yhteislenkin voimin! Sitten ehkä ehtii miettiä jo mitä sitä ensi vuonna oikein koirarintamalla touhutaan.

Sen verran tulevaisuuden suunnitelmista kuitenkin jo nyt, että tulevan T(?)-pentueen suhteen asiat edistyvät. Eddie on käynyt kyynärpääkuvissa ja nyt odotellaan sitten lausuntoa Ruotsin kennelliitosta... 

Ei kommentteja: