lauantai 2. kesäkuuta 2012

SUURIA uutisia

Mielettömän paljon onnea kennelin ensimmäiselle VALIOLLE! Historian kirjoihin siis jää Topin (F.Vellu-Vermutti) FI KVA-arvo PK-hausta. Emme tietenkään voi kuvailla kuinka iloisia olemme. Suoritusta ei suinkaan himmennä myöskään se, että Topi valioitui suoraan viidessä kokeessa, eikä sitä ikääkään tällä koiralla vielä paljoa ole! Osansa on tietenkin Topin erittäin taitavalla ohjaajalla ja kouluttajalla Johannalla eli suuri kiitos ja älyttömän paljon onnea! Topin taival koeuralla ei arvatenkaan pääty tähän vaan tämä monitaituri jatkanee uraansa niin PK-lajeissa, pelastuskoirapuolella kuin noutajienkin lajeissa.

Kuva: Susanna Saavalainen


Muita viime viikonlopun tuloksen tekijöitä ovat olleet Nalli (Zebulons Forever Dorado), joka nappasi WT:ssä VOI2-tuloksen, sekä Jippo (F.Viski-Vihtori), joka puolestaan tokoili itselleen uuden koularin TK2 upealla suorituksella avoimessa luokassa pisteillä 195, AVO1 ja KP. Koekausi on siis mahtavasti käynnissä!

Meidän maailmaa on puolestaan mullistanut pieni poika, joka syntyi maanantaina. Kaikki asianosaiset voivat hyvin. Me siis äippälomaillaan vähän koirarintamaltakin ja nautimme uudesta perheenjäsenestä :)

Ei kommentteja: