maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kakkosia

Sateli tänä viikonloppuna, muttei se huonosti ole sekään! Meidän oma Minttu (F.Fame) starttasi nyt ihan ekaa kertaa NOME-kokeessa ja pienet pöllöilyt muassamme saimme ALO2-palkinnon. Vesimarkkeeraus vaati toisen lähetyksen, kun siinä matkalla oli Mintulla pari muuttujaa. Nyt on kova into päällä, että treenaan treenaan, että sais vähän rutiinia lisää. Juoksuthan ne tulee varmaan jossain välissä sotkemaan tätä koekautta, mutta katsomme sitten kun niin käy, että mitä jää väliin.

Velipoika Merlin (F.Fellow) oli myös koitoksessa ja upeasti pääsi WT-kokeessa finaaliin saakka. Harmiksi finaalissa se markkeeraus vaati vähän enemmän etsimistä ennen kuin nousi ylös, joten sieltä sitten tulokseksi ALO2. Mutta upea suoritus noinki nuorelta kaverilta! Onnittelut!

Isoveikka Topi eli F.Vellu-Vermutti (kukas muukaan) oli palvelukoirien yöjälkikokeessa ja sai sieltä upeasti pisteitä 266 eli sen kakkostuloksen verran ja jälleen uusi koulari JK3! Mihin tämä parivaljakko EI vielä pysty? Kysympä vain. Onnea jälleen isosti! 

Nyt sitten seuraavaksi kirkastamaan mitalin väriä...

Ei kommentteja: