tiistai 14. elokuuta 2012

NOMEja

Mennä pyhänä oli Rovaniemen nometukset. Minttu oli ilmoitettu ja sinne mentiin. Edellinen ilta ettittiin puluja, joten hyvin urheillut koira lähti mukaan. Minttu olikin kokeessa melko rauhallinen ja sellainen viimeinen momentti siitä sen intolatauksesta puuttui, mutta toisaalta juoksun jälkeen nyt onkin ollut vähän sellainen. Koe meni ihan mukavasti alun kaksoismarkkeeraus kääntyi meillä ykkösmarkkeeraukseksi, kun ei vaan suostunut katsomaan maalle tullutta heittoa vaan tuijotti venettä. Mutta vesi markkeeraus oli hyvä, ohjaus meni kivasti ei ihan suoraan, mutta hyvin kuunteli, haku hienosti. Treenin aiheet nyt sitten palauttaminen suorinta tietä ja se maatyöskentelyyn keskittyminen, vaikka on se mahtava VENE. No kokemattomuushan siinä näkyi. 

Nalli (Zebulons Forever Dorado) oli samaisessa kokeessa voittajaluokassa ja suoritti hyvän kokeen muutoin, mutta ohjaus jäi hakematta ja siitä VOI3. Toisena päivänä Nallille VOI0, joka tuli kolmoismarkkeerauksen puutteista ja Jarmo jätti ohjauksen kesken, kun ei kuunnellut kunnolla. Tästä on hyvä pikkumiehen jatkaa kohti niitä kirkkaampia palkintoja!

Muita kokeilijoita oli Topi palveluskoirien SM:ssä, mutta karsiutui niukasti tottiksen jälkeen. Harmi kun olisi varmasti ollut näytettävää sillä maasto-osuuksilla. No ensi vuoteen! Ja Jippo on korkannut TOKO:ssa voittajaluokan, mutta ei palkintoa tuli sen verta nollia, mutta kokeessa oli ollut onnistumisiakin. Siitäpä sitten pikkuviilauksilla eteenpäin. 

Ei kommentteja: