perjantai 10. toukokuuta 2013

Reissailua

Tässä on taas ehtinyt sattumaan ja tapahtumaan. Parikin reissua on ehditty tekaista. Turun seudulle ajeltiin viikko sitten koiranhakureissulle, kun poikien mummulaan tuli uusi koira. Ihan innoissaan ollaan sillä tämä pentu onkin mäyräkoira. Vähän eri sorttimenttia toki on Pipsa (Track-Action Butterfly), sillä sepäs onkin lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira. Koira on kuin karkki ja suloinen. Näin näitä mäykkyjä alkaa olemaan kohta koko suvulla :)

Pipsa
Samaan syssyyn vierailtiin Merlinin (F.Fellow) luona ja kiitos Merjalle kestityksestä! Sekä päästiin ihastelemaan Taka-Tapiolan kenneliin Merlinin neliviikkoisia pentuja. On kyllä hienoa päästä seuraamaan näidenkin pentujen elämää tulevaisuudessa. Myös Viivin tytöt Iita (F.Vinha-Vanja) ja Miina (F.Toivia) nähtiin pikaisesti ja kiitos kalasta, oli hyvää! Meillä oli reissulla koirista mukana vain pikkutytöt Irma (Isagrove's Cherry Bomb) ja Tuksu (F.Ilex). Irmaa esiteltiin kotimatkalla pikkuhetki kasvattajallekin ja nähtiin jopa Irman emä Sirkku. Tuksu tutustui maailmaan muuten vain.

Helatorstaina reissut jatkui eri suuntaan. Rovaniemen ryhmänäyttelyyn pakattiin koko poppoo mukaan. Kehään meni toki vain Viivi veteraaneihin ja Nalli (Zebulons Forever Dorado) käyttöluokkaan. Nalli on komistunut kovasti ja alkaa olla aikuisen oloinen. Se näkyi arvostelussakin ja Nalli palkittiin lopulta vara-sertillä ja sijoitus PU2. Aika erinäköinen oli koira verrattuna edelliseen näyttelyvisiittiin junnuissa. Onnea vielä (taas) Jarmolle. Viivi on ikääntynyt tyylillä ja turkkikin oli mallillaan ROP-VET, PN2 ja vara-serti. Samalla reissulla nähtiin Rita (F. Immergrün) ja Kerttu (F.Tierna). 

Tällä välin muutkin ovat ehtineet tuloksia hankkimaan. Marge (F.Fink) kävi BH-kokeessa ja läpäisi sen! Onnittelut Pipa! Pojat Väiski (F.Flipflop) ja Jippo (F.Viksi-Vihtori) edustivat WT:ssä ihan mallikkaasti, mutta epäonneakin mukana ja molemmille lauantailta nollat (Väiski ei saanut finaalissa markkeerausta ylös), sunnuntaina Väiski vielä uudessa startissa ja ALO3-tuloksen sai. Siitä vain sitten eteenpäin! Vappuna meillä vieraili Hemmo (F.Tirehtööri), joka sopeutui hienosti tyttöjen tossun alle. Olisi voinut meille vaikka jäädäkin :)



Ei kommentteja: