perjantai 27. syyskuuta 2013

Nometukset paketissa

Meidän NOME-vuosi päättyi Tornion kokeeseen. Minttu starttasi toisen kerran avoimessa ja ihan ok ohjaus ja kakkosmarkkeeraus saatiin tehtyä, vesiohjaus olikin meille liian vaikea ja haussa aloitti vahvasti, mutta tehot kärsi lopussa kun päätyi juoksentelemaan väärillä alueilla. Tuloksena AVO3. Tästä on hyvä jatkaa uraa ensi vuonna. Mintusta on myös kuoriutunut näppärä metsästyskoira, mikäs sen mukavampaa. Muitakin nomettelijoita on ollut liikkeellä ja yritän nyt muistaa tasapuolisesti kaikkien tulokset. Väiski (F.Flipflop) oli kokeillut ja saanut jälleen ALO1:sen. Hurjasti onnea onnistumisesta! Saksassa Tax (F.Taxus) on osallistunut sekä damikokeeseen että kylmän riistan kokeeseen ja sijoitus edellä mainitussa 4. ja toisestakin hyväksytty tulos. Onnea Claudia ja Tax! Marge (F.Fink) kokeili kepillä jäätä avoimessa luokassa, mutta tällä kertaa ei onnistunut ja 0, Sylvi (Munkhaven Almo Billi) teki omia keppostelujuttujaan alokkaassa ja sieltä 0. Ja sitten vielä upea suoritus Vilmalta alokasluokassa, jossa pääsivät jäljelle asti, mutta sieltä ei pupu vielä tullut, joten ALO2! Olemme hurjan ylpeitä tästä parivaljakosta!!! Onnea!

Muista lajeista uutisoidaan Vallun (F.Veli-Ventti) menestys huumekoirien Suomen mestaruuksissa. Upea sijoitus heille, olivat neljänsiä! Onnea!

Virallisten tulosten ulkopuolelta kiitän ja onnittelen kaikkia onnistuneita metsästysretkiä tehneitä filureita, pitkäkoipia ja tappijalkoja yhtälailla. Näitä uutisia on vain niin kiva saada, kun koirat pääsevät tekemään sitä mihin ne on oikeasti tehtykin. Jatkakaatte samaan malliin!

Tax

Ei kommentteja: