perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pennut, leireilyä ja tuloksia

No nyt ne on täällä! Tapaus A: Yhdeksän pikkumäyräkoiraa syntyivät kiirastorstaina. Sekä emo, että pikkuiset voivat hyvin. Tässä joukossa meillä on yksi poikanen ja kahdeksan tyttöä. Nyt jo viikon ikäiset mäyriäiset ovat kasvaneet tasaisesti. Iitun ja Voiton pennuissa on vapaana narttuja.




Tapaus B: Seitsemän suloista flattivauvaa saapui maailmaan pari päivää sitten. Neljä tyttöä ja kolme poikaa voivat hyvin emonsa kanssa. Pennut ovat hyvänkokoisia ja terhakoita. Pepin ja Nallin  pentueessa on vapaana uroksia ja narttuja metsästäviin tai harrastaviin koteihin. Että silleen, tässä sitä on sitten pariksi kuukaudeksi hommaa.




Filureiden flattiporukka kokoontui kilpailevien/kilpailemaan aikovien koirakoiden koulutusleirille pääsiäisviikonloppuna. Kouluttajana oli Pekka Laurikkala. Suurkiitos koulutuksesta ja kiitos paikalle tulleille. Olipas vain mahtavaa taas nähdä näitä meidän tuotoksia ja muutamia muitakin. Ens kertaa odotellaan jo! Alla muutama kuva rehveiltä.








Toisilla kausi on jo alkanut! T-pentueen Rina (F.Tarina) ja Mortti (F.Torojolli) edustivat rotuyhdistystä Pirkan Dameissa. Joukkueen sijoitus oli hienosti neljäs! Onnea! Mortti oli onnistunut myös Talvi-Nomessa, josta pistesaalis 40,5. Lisää odotellaan!

Ei kommentteja: