torstai 29. tammikuuta 2015

Huushollissa tilanne tasan

Sylvi on tullut "kakkoskotiinsa". Toivottavasti saa viipyä pitkään, mutta katsotaan nytten miten onnistutaan tässä tämän vuoden pentuprojektissa. Juoksu on alkanut ja nyt sitten kuumeisesti odotellaan oikeita päiviä. Onpa muuten mukava kun on taas talossa kaksi flattia, olikin jo vähän outoa jonkin aikaa. Nyt on 2+2, just hyvä!

Tässähän on jo ehtinyt tapahtua. Treenikautta yritetään aloitella niin kunto- kuin lajipuolellakin pitkä- ja lyhytkoipisten kanssa yhtälailla. On vaan lunta nii hitokseen paljon, että vähän haastetta siinä. Vuoden ensimmäisiä tuloksia on jo ehtinyt hankkia F.Fink eli Marge, jolle jälleen VOI2 TOKO:sta. Kyllä se ykkönen sieltä vielä tulee. Ja velipoika F.Flipflop eli Väiski oli komeillut näyttelyissä ja liittyi vara-sertiklubiin (milloin me saadaan meidän koirille eka serti... ;) ) oli ollut myös PU-4. Onnea molemmille! F.Taxus eli Tax on myös Saksassa ollut ulkomuodon arvioinnissa ja saanut siellä excellent laatumaininnan.

Viime vuodelta jäi uutisoimatta terveystuloksia. F.Tierna eli Kerttu on tutkittu ja lonkat C/B, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0. Marge, F.Torojolli l. Mortti ja F.Tarina l. Rina on silmätutkittu ja kellekään ei silmämerkintöjä. 

Pitää ottaa varmaan uusia kuvia... Mutta laitetaan nyt kuva Epusta, joka on siis Sylvin sulhanen.


Ei kommentteja: