tiistai 18. heinäkuuta 2017

Tytöt vauhdissa ja tuliaisia...

M-pentueen tytöt ovat jälleen edustaneet kunniakkaasti. Flattileirin yhteydessä pidettii flattikisällä ja juniorimestaruus. Tehokolmikko osallistui junnumestiksiin. Näyttelyosuudessa hienosti pärjäsi Malva (F.Mayfly), joka sijoittui neljänneksi! Koeosuudessa tytöt paiskoi hommia mukavalla tavalla ja Alli (F.Magpie) sijoittui neljänneksi ja Myrtti (F.Myrtle) kuudenneksi. Onnea! Ylpeitä ollaan teistä!

Mäykkytytöt eivät ole jääneet todellakaan pekkaa pahemmaksi. Vilma (F.Aitojäärä) repäisi Keski-Suomen piirinmestaruus MEJÄ:ssä täydet pisteet ja tietenkin on nyt piirinmestari! Onnea! Siskotyttö Reetta (F.Ampiainen) sai toisen voittajaluokan ykkösen MEJÄ:ssä ja sitä kolmatta tietenkin nyt odotellaan... Onnea sinnekin!

Results in Flatcoats Juniorchampionship:
F.Myrtle 4th in the show
F.Magpie 4th in the field
F.Myrtle 6th in the field 

Tracking testresults (dachs):
F.Aitojäärä Winners Class 1st prize 50points (full points)
F.Ampiainen Winners Class 1st prize 47points

Meille on saapunut Ruotsin tuliainen... Migin tytär Susedalens Tikka Pull The Trigger etsii meillä sijoituskotia. Pentu vaikuttaa lupaavalta noutajanalulta ja toiveissa luonnollisesti aktiivinen ja metsästyskoekiinnostunut koti Oulun lähettyviltä tai miksei kauempaakin, jos kokemusta on enemmälti.

We have a new team member... Migin daughter Susedalens Tikka Pull The Trigger. Very very nice puppy...


Kuva: Jasmine OretorpEi kommentteja: