tiistai 4. syyskuuta 2012

Flattimestaruus ja muut kuumat puheenaiheet

Flattimestaruudesta päin kuului Merlinin (F.Fellow) hienosta suorituksesta, joka palkittiin lopulta vuoden 2012 Junnumestariksi! Koe oli mennyt Merliniltä hyvin, ainut puute pieni vippi vesimarkkeerauksessa. Kritiikki oli hienoa luettavaa. Näyttelyosuudessa ei sijoitusta, mutta koetuloksella selkeästi voittoon. Paljon paljon onnea Merja! Selvää alkaa olemaan, että koira on hyvä ja asianmukaisesti lajiin perehdytetty. Jatkossa kuultanee vielä lisää tästä parista. Margen (F.Fink) ohjaaja harmitteli joitakin kokeessa sattuneita epäonnistumisia, mutta jälkeenpäin tuli tieto Margenkin sijoittumisesta kolmanneksi! Hyvin sujuneet osa-alueet riittivät siis sijoitukseen! Onnittelut Pipa ja Marge! F-pentujen pappa Rokke 10+ oli myös mestaruudessa ja sai kokeesta VOI3-palkinnon. Sydämelliset onnittelut Katja ja co. tästä erittäin hienosta herrasta, jolla on tältäKIN kaudelta kaksi voittajaluokan tulosta ja vieläpä se viimeinen serti siihen muotovalion arvoon.

Merlin
Merlin. Kuva: Markku Kastepohja

Uutisoidaan tässä samalla myös Topin uusi koulari. Palveluskoirien etsintäkokeessa käynyt parivaljakko sai jälleen "korotettua statustaan" EK2-koularin verran. Onnittelut Jossulle!

Meillä lähinnä metsästetään, nyt kun pennut ovat lähteneet pesästä. Ainoastaan yksi pentu on vielä kotosalla, joka sekin lähtee ensi pyhänä. Onnea matkaan Kerttu, Miina, Rina, Elmeri, Hemmo, Onni, Poju, Mortti ja Tax. 

Isosisko Minttu ja T-pentuja
Uusia jännittäviä tuulia puhaltaa täällä meillä päin. Seuraava pentuesuunnitelma on ensi vuodelle ja maastonakkeja toivotaan. Iitun sulhanen on valittu ja lisätietoa tästä mielenkiintoisesta saksalaisesta uroksesta on tulossa pian. I-pentue on tämä ja kaikki sormet ja varpaat ristissä, että suunnitelman toteutusvaiheessa kaikki sujuu!

2 kommenttia:

Kayisi kirjoitti...

Jaoimme teille tunnustusta blogissamme! T: Helmi ja Taika

Helmi ja Taika kirjoitti...

Meidän blogi on muuttanut, sulla on vielä vanha blogi sivuluettelossa. Uusi sivu on www.helmitaika.blogspot.com :) T: Helminaattori ja Taikanautti