tiistai 9. huhtikuuta 2013

Marge tokoilee ja ak. roadtripillä

Taitava Marge (F.Fink) on tokoillut avoimessa luokassa 182,5 pistettä ja 1-tuloksen. Onnea! Pojat ovat piipahtaneet näyttelyssä ja tällä kertaa EH laatumaininta sekä Jipolle (F.Viski-Vihtori), että Väiskille (F.Flipflop), sijoitukset Jippo KÄY3 ja Väiski KÄY4. 

Marge

Meillä taas kotona pennut kasvaa ja riekkuu. Pian pitäisi niitä laittaa kotitaipaleelle ja kerrankin tuntuu siltä, että joutaishan nuo vielä täällä olla. Sen verta persoonallista porukkaa on siinä kasvamassa. Eikä ne nyt niin kauheesti sotke tai möykkää. Pennun tuoksuunkin (lue:pissan hajuun) tottuu. Onneksi yksi riiviö jää kotiin. Kutsumanimi on kysymysmerkki, mutta eiköhän se sieltä tule.

Uusia filureja: Isegrimm ja Ilex
Se on taas yksi pitempi reissu takanapäin tälle keväälle. Mäykkyjä käytiin taas kattelemassa, ihan vielä ei uskalla paljastaa mitä sorttimenttia sieltä ois tulossa ja minne menossa, mutta söpö se oli! Äiteen koira Martta pääsi samalla reissulla miehelään. Jospa sitä saataisiin kesäksi sitten punaisia pikkucairneja poikien mummulaan juoksemaan. Kaavailtu isukki hoiti hommansa innokkaasti ja mallikkaalla tavalla, että jospa se onnistuisi.

Kevättä odotellaan! Treeni- ja koekausi jo tohinalla alkamassa.

Ei kommentteja: