maanantai 18. elokuuta 2014

Flattimestaruus 2014

Rodun päätapahtumaan matkattiin, sekä kisaamaan, että kannustamaan meikäläisiä! Mestaruus järjestettiin Lieksassa, jossa järjestelyt toimivat. Meitä oli taas iso tiimi koolla ja muitakin oululaisia suuruuksia oli paikalla. Tuloksiin voi meidän osalta olla tyytyväinen, ei kirkkaimpia palkintoja tänä vuonna, mutta hyviä tuloksia ja joitakin epäonnisia sitten seassa. Mintun (F.Fame) kanssa startattiin avoimessa luokassa. Olen tyytyväinen sen suoritukseen, passityöskentely sujui rauhallisesti, ohjaukset meni mallikkaasti, haku toimi, markkeerauksissa haparoitiin ja linjamarkkeerauksessa jäi toinen noutamatta, joten se tiputti meidät ykköseltä AVO2 siis meille ja treeni-intoa saatiin kaupan päälle. Avoimessa starttasi myös Väiski (F.Flipflop), jolle AVO2, sekä Rina (F.Tarina) niin ikään AVO2 (upea suoritus tältä kaksivuotiaalta tytsyltä), Margelle (F.Fink) höpötyksistä AVO0. Alokkaassa Kerttu (F.Tierna) sai ALO3:sen, Elmerin (F.Tojonkuula) epäonni johtui mäkäräisistä ja koe loppui ennen kuin alkoikaan kutinaan ALO0 siis, Mortille (F.Torojolli) tällä kertaa myös ALO0. Migi (Mingus Umbra Fida) teki hyvän suorituksen junnuissa. Voittajassa debytoi Jippo (F.Viski-Vihtori), joka kepposteli VOI0:n verran. Jipolle ja Lauralle kuitenkin Pietun pysti iloisesta mielestä ja asenteesta startin aikana. Tässä kompataan tuomaria ja ollaan samaa mieltä siitä, että tämän harrastuksen ei ole tarkoitus olla mitään kuolemanvakavaa, vaikka aina ei mene niin kuin haluaisi. Nalli (Zebulons Forever Dorado) ei ollut oikein oma itsensä vieraalla ohjaajalla ja VOI0.  ONNEA ja KIITOS meidän porukoille. Mahtavaa, että toitte koiranne esille mestaruuteen ja vielä edustitte onnistuneesti. Tsempit epäonnisille, suuntaus vain eteenpäin, hyvät koirat teillä on :) 

Pietun pysti!
F.Tarina
Muutenkin oli hienoa kyllä seurata upeita flattejä töissä! Oikeat koirakot voittivat! Me saatiin jännittää loppuun saakka Pipan ja Hellevin (Flatterhaft Du och Jag) suoritusta. Ylpeitä ollaan teistä. Tyylilleen uskollinen pari, joka sijoittui lopulta mestaruuden kolmanneksi. Loistavaa! Ensi vuotta odotellaan jo! Pomarkussa syyskuussa 2015 tavataan näissä merkeissä seuraavan kerran.

Mestaruuden edeltävästä ajasta mielessä on Kertun ALO2-tulos Rovaniemen kokeesta, sekä Nalli VOI3 samasta paikasta. Sorsastus alkaa ja ainakin jotkut täällä ovat jo kuin kuumilla kivillä ;) Koirakavalkaadiakin on kertynyt, kun sekä Sylvi, että Marge ovat omien lisäksi jahtilomalla meillä. Jännittävää...

Ei kommentteja: