perjantai 17. lokakuuta 2014

Kokoomapäivitystä

Nonni, pitäs useammin päivitellä blogia näemmä, kun asiat tuppaa kasaantumaan tässäkin suhteessa. Alla siis lyhyt tiivistelmä syyskuun puolivälistä tähän saakka.

Rinaa (F.Tarina) on nyt kyllä hieman kehuttavat. Koira on parivuotias ja nappasi avoimesta luokasta 1-tuloksen. Kyllä me ollaan ylpeitä!!! Upeaa! Lienee Helilläkin näppinsä pelissä eli onnea, hienosti tehty!!! Minttu taas kompasteli oman kokeensa päin honkia, kun Marge taas suoritti ihan jees, mutta onnistui nolaamaan tiputtamalla riistan. Oihjavoih, mutta hyvin se silti töitä teki :) Kerttu niinikään toli tehnyt hyvän suorituksen alokkaassa, mutta haussa oli ollut petrattavaa ja ALO2. Nallille VOI3. Saksassa Tax (F.Taxus) on läpäissyt kylmän riistan kokeen (BLP) huikeilla pisteillä 364/370. Onnittelemme!!!

Rina

Rohkelikot kävivät vähän WT-puuhissa, jokunen 0-koira siellä oli puuhaltanut ilmeisesti talven tuulia nuuskuttelemassa vähän turhan laajalla sektorilla, mutta mutta valonpilkahdus Mortin (F.Torojolli) muodossa, joka nappasi Lohtajan kokeen ainoan tuloksen ja hienosti ykkösellä, eli ALO1 tehopakkaukselle. Onnea!

Marge on ollut reipas myös muualla sillä ensimmäinen rallytoko-tulos oli 97 pistettä ja sijoitus kolmas. Terveydestä mainittakoon F-pentujen tuloksia. Marge (F.Fink) on kirkassilmäinen ja Väiskin (F.Flipflop) rinnassa jyskyttää moitteeton pumppu. Hienoa ja ihanaa!

Meillä on pidetty myös flattipentujen pentutreffit kiitettävällä osanotolla ja aivan huikeaa oli nähdä näitä riiviöitä. Odotan kyllä todella, että näen näiden kasvavan ja mitä näistä tuleekaan. Mielenkiintoisia pentuja, luulisin, että näistä(kin) kuullaan vielä lisää! Toivon mukaan tapaillaan edelleen pentukoulun parissa ja muutoinkin. Alla jokunen tunnelmakuva pentuetapaamisesta. 




Me suunnitellaan seuraavaa flattipentuetta siis Sylville. Uroskin on mahdollisesti kiikarissa, mutta lisää siitä sitten myöhemmin. Meidän flattien koekausi alkaa olla NOME:n osalta ohi, osin mietitään senkin osalta jo ensi vuotta (kunnianhimoisia treenisuunnitelmia, joita ei kuitenkaan ehditä toteuttaa, mutta yritetään nyt ainakin).

Ei kommentteja: