sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ahneita kavereita

Viivin pentuset, kun jo ensimmäinen kiinteä ateria hotkittiin hyvällä ruokahalulla kaikkien seitsemän mustan kääpiön nassuun. Ruoka siis maittaa, perjantaina aloitettiin lisäruokinta ja nyt syödään jo kahdesti päivässä. Madotettukin pentuset on jo kertaalleen ja ensi viikolla jälleen. Kaikki ipanat on reippaita ja lähteneet hyvin liikkeelle. Pentuaitaus on laajentunut pentuhuoneeksi ja nyt muistuukin kasvattajan mieleen jo se sotku minkä seitsemän flatinalkua saa aikaiseksi mellestäessään koko huushollissa. Tämä siis etukäteinen kuvitelma, sillä vielä maailma ei ole laajentunut pentuhuonetta ja eteistä pidemmälle, mutta ensi viikolla oletan että päästään jo ulkoilemaankin.

Kauheasti olen yrittänyt pentuja kytätä että kuka on minkäkinlainen, mutta aina, kun totean että no nyt tuo pentu on vähän hiljaisempi ja rauhallisempi, todistetaan päätelmä vääräksi, kun seuraavana päivänä hilluu juuri tämä "hiljainen" pentu. Eli eipä ole valintoja vielä tehty, vaikka jokin alustava käsitys pennuista onkin. Onneksi ei tarvitse vielä päättää! Mutta kohta alkaa eroja ehkä jo näkymään enemmän, kun touhutkin lisääntyy. Pennuilla on käynyt jo joitakin tuttuja vieraita ja nyt otetaan jo pennunostajiakin vastaan. Kauheaa vauhtia ne kasvaa ja kehittyy!

Vaikia sanoa onko Iitu kantava vai ei. Ahkerasti on naimahommat kuitenkin hoidettu ja Zemi lähtenee kohta kotia. Iitun lisääntynyt ruokahalu ehkä ei ole vielä raskauden aikaansaamaa. Josko se vain tykkää BigMac:stä???


Ei kommentteja: