torstai 21. heinäkuuta 2011

V-pentueen pojat kokeissa

Nonni, johan se Topi (F. Vellu-Vermutti) on tempun tehny. Hakukokeesta hienot 283p!!! Mikäpäs siinä, kun hommat sujuu. HK3 ja se ensimmäinen 1-tulos sitä KVA-arvoa varten. Noin sitä vain noustaan ensimmäisen koekauden aikana sinne kolmosiin ja aletaan kahmimaan tuloksia. Suuresti onnea Topi ja Jossu. Saas nähdä mitä kaikkea tästä parista vielä tulee :) Ylypeitä ollaan, ei voi muutakaan!

Velipoika Jippo (F. Viski-Vihtori) sitten taas käväisi puolivahingossa MEJÄ-kokeessa. Ja ehkä ne valjaat ja narut kannatti tosiaankin etsiä! Makeat 47 pistettä ja AVO1-tulos Jipolle. Ehkäpä se Laura vie vielä uudestaankin Jipon mejäilemään... Onnittelut!

Nallikin (Zebulons Forever Dorado) käväisi NOME-kokeessa, mutta fasaaniin kompastuminen sattui heille. Tekevälle sattuu, harmitus kylläkin, kun kuulemma koe muutoin meni hyvin, AVO0 heille. Myös Iita (Filurin Vinha-Vanja) käväisi taippareissa, mutta kanihan se jälleen kummitteli. Voi harmi!! Iita on niin näppärä muutoin, joten kyllä se pupuongelma liittyy siihen koetilanteeseen.

Ei kommentteja: