keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Uusi Filurilainen blogi

Vieläpä ainakin yksi bloggaaja mahtuu joukkoomme. Osoitteessa http://www.nalavaiski.blogspot.com/ vilistää Väiski eli F.Flipflop. Väiskin blogissa on tapetilla myös hoffi Nalan tekemiset.

Täällä meillä on "yritetty" valmistautua Pudasjärven koitokseen. Viivin pitäisi saada tulosta MEJÄ:stä, NOME:sta ja luonnetestistä. Yhtään jälkeä ei ole tehty... ja koiran perässä juoksija ei ole koiran kanssa mennyt narun kanssa metsässä sitten kuin viime vuoden keväänä kait viimeksi? Eiku kerran myös tänä keväänä pikkumatkan. Mutta kunnolla siis vuosi sitten. Ja NOME... öö. Meniskö vanhalla muistilla :D No jotain pientä on yritetty touhuta. Ja arvatkaapa kuka UNOHTI ilmoittautua siihen BH-kokeeseen. Jepjep..

Helmin (F.Villi-Viini) riistaongelmaan kävin myös tutustumassa ja jälleen todettiin, että ongelma on lähinnä yhteistyössä ja osin rutiininkin puutteessa. Eli töitätöitä Kaisulle ja Helmille. Helmi, kun noutaa ihan normaalisti ja palauttaakin riistaa, kun astetta "nöyrempi" työskentelyvaihde saadaan päälle ja koira tekemään ohjaajalle töitä, eikä humputtelemaan.

Ei kommentteja: