maanantai 30. toukokuuta 2011

Topi pelastusjäljellä ja pentuja sateessa

Voi että meidän hieno ja taitava Topi-poika (F.Vellu-Vermutti) suoritti pelastuskoirien jälkikokeen hyväksytysti! Kaikki kepit nousi ja ukkokin löytyi. Paljon onnea Johanna ja Topi! Koekausi on alkanut varsin näppärästi!

Helmillä (F.Villi-Viini) taas oli huonompi päivä, kun NOME-kokeesta paukahti ALO0. Helmi oli suorittanut tehtävät, mutta riistankäsittelyssä oli ollut niin paljon puutteita (palautukset), että ei tulosta.

Oululaisten F-jengi taas kokoontui lauantaina vesisateessa (ei paljon haitannut) ja pääsivät temuamaan. Mukana menossa vilisteli Minttu, Marge, Vilma ja Nemo. Kaikki pääsivät rannassa lutraamisen ja telmimisen lisäksi vähän touhuilemaankin. Varista tutkittiin ja ihanan kiinnostuneita olivat kaikki. Nemo (ja Minttu) jopa nappasi samantein vaakun suuhunsa! Luoksetuloa harjoiteltiin ja ei ollut kenelläkään siinä ongelmaa. Tehtiin vielä laahausjälki verisellä sorkalla kaikille. Nemo oli ihan PRO ja huomaa että jälkiä on tehty. Vilma oli todella innoissaan ja jäljesti mahtavasti. Margea vähän hirvitti, mutta hiljaa hyvää tulee ja itsenäisesti pääsi kaadolle. Mintulla taas alkoi olemaan jo hieman Viivimäinen tyyli eli ilmavainua ja vauhtia. Kaikki vaikuttivat lupaavilta niin riistan kuin jälkienkin suhteen. Ihania pentuja ovat! Mammakoira Viivikin teki muutaman vesiohjauksen (helpohkon) ja hyvin se edelleen tekee...

Ei kommentteja: