keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Julmianomejuonia juonimaanko?

Viivi on parantanut NOME-treeneissä otettaan ilmeisen ohjaajaystävällisempään suuntaan. Parit treenit on tällä hetkellä jo mennyt hyvin "kuulolla". Missä vika..? Auttavatko maksapalat? Oliko oikea liikku ottaa käyttöön Tahvo-Sedän perintöpilli? Onko se vanhistunut ja viisastunut (tuskin..)?

Eli eipä oo tarttenu lenkkareita kuluttaa ja ei tinnitä pillinäänet kopassa. Kuitenkin juonailee jotain :D Tähänhän ei uskota, eikä luoteta... suunnittelemme pirullisempia treenejä. On se kumma, jos koira uskoo ensimmäistä vislausta, eikä jää edes yhtää inttämään. Ainut miinus on Viivin normaalia huonompi fyysinen kunto. Siihenkin on yksi korjaus yritetty jo oikeaan suuntaan ottaa, kun taipparitreenien jälkeen hurautettiin vähän uittaen veneellä. Mutta vaatii kyllä nyt kuntoilua (eipä haittais omallekaan kohdalle). Ei kuitenkaan huippukuntoon ehditä piirinmestaruuksiin... toivotaan että jos korvat on kyydissä, niin ei piiputtaisi kunnosta sitten kiinni.

Minttukin on joo, ollut kyydissä veneessä, mutustanut lokkia, tehnyt jonkun pentunoudon ja öö... no ainakin uinut :) Kouluttajan koirana ja äitinsä vanavedessä tullen Minttu on ollut paljon mukana kaikkialla, mutta enimmäkseen nukkunut autossa. Ehkä se on hyvä.. oppiipahan odottelemaan.

Näin meillä äidit.. ja tyttäret. Kuvat jälleen H.Mikkosen käsialaa :)

Ei kommentteja: