tiistai 17. toukokuuta 2011

Mainoksia

Filurilaisilla on useita blogeja. Helmin (F.Villi-Viini) blogissa voi seurata Helmin TOKO-, PK-, MEJÄ- ja NOME-treenejä. Siellä on juttua myös Helmin lihashuollosta, terveydestä ja Helmin Emännän tekemistä koiramaisista hankinnoista. Helmin sisko Iita (F.Vinha-Vanja) seikkailee myös omassa blogissaan. Iita bloggailee myös treeneistänsä TOKOa, NOMEa ja joskus agilityä ja syksyisin metsästystä. Blogissa seikkailee myös Sami-kissa.

Margen (Filurin Fink) emäntä Pipa kirjoittelee paljon TOKOmaisia juttuja, yleisesti koiran koulutuksesta ja paljon fiksuja ja filosoovisia ajatuksia koirista, kuten myös artikkeleista, julkaisuista ja tutkimuksista aiheeseen liittyen. Blogissa esiintyy myös Margen isot "siskot" Selma ja Hellevi. Margesta oli ihania uusia kuvia Hanna-Mari Laitalan kuvasivuilla. Margen sisko Foxi (F.Fox) asustelee Viivin synnyinkodissa länsinaapurissa. Foxin elämää pääsee kurkkimaan kennelin kotisivuilta. Sinne päivittyy ainakin tulokset ja silloin tällöin uusia kuvia.

Muita koiriemme sivustoja ovat Nallin (Zebulons Forever Dorado) omat kotisivut. Sinne ilmestyy joskus jokunen uusi kuva ja uusimmat tulokset. Myös ihanaisella Sylvillä (Munkhaven Almo Bulli) on blogi, jossa esiintyy lisäksi Kutvonen ja Rokke, sekä perheen lapset. Sylvin blogiin kirjaantuu Sylvin perheen elämää ja kuvia.

Ei kommentteja: