sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ne on siinä, Minttu ja muut.

Siis meiän Minttu. Lopultakin valinta oli hyvin selkeä juttu jo ennen kuin testejä alettiin tekemään, eikä testailut muuttanut näkemystä mitenkään (ei kenenkään pennun kohdalla, olivat semmosia ku ajattelinkin). Ja nimikin tuli, kun oli pentu valittu. Kaikkia hienoja nimejä mietittiin ja ehdoteltiin ja etsittiin, mutta Minttu näytti Mintulta ja ei se siitä muutu, joten Minttu se on. Passaa meiän tyttöjen linjaan.

Kaikenlaista testailua on siis harjoitettu. On viety vieraisiin paikkoihin, varastoon, hevostalliin, heinälatoon, nosteltu pakastimien ja pöytien päälle ja heinäkaukaloon, leikitetty, piilotelty ruokaa ja jäneksiä, esitelty lokkeja ja variksia (muttei siis kerralla kaikkia :D). Minttu on hyvin peruspentu, tavallinen ja hyvä, pikkuisempi se vähän on kuin muut.

Muutkin pennut on nyt selvillä! Minttu (Fame) on siis violetti tyttö. Vinkki-Marge(?) (Fink) on punainen, Vilma? (Fay) on keltainen ja Oranssi on Fox. Pojat on vihreä Flipflop, sininen Merlin (Fellow) ja ruskea Nemo (Flame). Kertoilen vähän myöhemmin mitä testeissä pennuista todettiin ja mimmoisia ne minusta ovat pikkuflatteina. Sittenpä sen myöhemmin näkee mimmoisia ovat isoina flatteinä.

Ei kommentteja: